Ingyenes házhozszállítás 15.000Ft felett. Kérésre látványtervet készítünk.

Ha elakadtál hívj minket: +36203864662 

Ajándék készítés folyamata

Ajándékaid elkészítésének folyamata

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ajándékot, majd a tárgy oldalán töltsd fel a fényképet vagy küld el nekünk e-mailben ide: info[kukac]vrancsik-design.eu, ami a következő formátum lehet:

Bitképes formátumok: .jpeg, .jpg, .png, .bmp, .psd, .tiff, .raw

Vektorgrafikus formátumok: .cdr, .eps, .pdf, .ai (kérjük mellékeld a betűtípust is, vagy görbítsd le, illetve raszterizáld a szöveget)

A legfontosabb amit kérünk, hogy vegyél figyelembe, hogy a nem fehér alapszínű tárgyak esetén (bögre, kulacs stb) a minta, fénykép, logó alapszíne a tárgy alapszíne lesz a fehér helyett!

A minőségre mindenképp figyelj, lehetőség szerint ne képernyőmentésből legyen a fénykép. Próbáld meg a lehető legjobb felbontásút elküldeni.

A legjobb, ha minimum 150dpi és 600x800 pixel (ez kb egy 10x13cm-es fényképnek felel meg). De ennél rosszabb minőség esetén is lehet még szép a nyomat.

Ami még fontos, hogy vedd figyelembe az adott ajándéktárgy orientációját, például egy bögrére könnyebb elhelyezni egy fekvő képet, mint egy állót (portré).

Ügyelünk a színhűségre, de a monitoron megjelent színek eltérhetnek attól ahogy a tárgyon fognak megjelenni, kérjük, hogy ezt mindenképp vedd figyelembe.


RGB színtér: ezt használják a monitorok és megjelenítők. Három alapszínből épül fel: vörös, zöld, kék

CMYK színtér: nyomdaiparban, nyomtatásnál használják: cián, magenta, sárga, fekete


Ha nem sikerült minden képet felöltened, a megrendelés visszaigazolásra válaszolva elküldheted az összeset amit szeretnél. Ekkor kérnénk, hogy több tárgy esetén a fájl neve az adott tárgy neve legyen amire szeretnéd, hogy feltegyük. 


Látványterv kérése esetén (2.000Ft-os termék árig 149Ft, 2.000-3.500Ft-os termék árig 99Ft, 3.500Ft-os termék ár fölött ingyenes.):

Az első lépés, hogy e-mailben elküldjük a válaszott tárgy illusztrációját, amely egy pár kb-os videó lesz, amin körbeforog a tárgy. Így jól megtudod nézni, hogy a képet és a szöveget a Neked megfelelő helyre és módon helyezzük el. Ha mégsem felel meg, akkor válasz e-mailedben írd meg, hogy mit szeretnél választani. Ez a levélváltás addig folytatódik, amíg nem lesz számodra megfelelő a látvány. :-)


A rendelésed várhatóan, készleten lévő anyagok esetében, 1-2 munkanap alatt elkészül, tárgytól és bonyolultságtól függően, majd a választott szállítási mód szerint, alaposan becsomagolva elküldjük Neked.