Ingyenes házhozszállítás 15.000Ft felett. Kérésre látványtervet készítünk.

Ha elakadtál hívj minket: +36203864662 

Rólunk

Nálunk lehetőséged van arra is, hogy egy ajándéktárgyra, akár több képet is feltegyünk, akár kollázsként is!

Nincsenek ebben korlátok, a Te jó ízlésedre bízzuk, hogy hány darab képet és hogyan szeretnéd elhelyezni az adott bögrén, kirakón, faliórán, stb.

Bármilyen egyedi fotós tárgyat elkészítünk. Kérésre, akár látványtervet is készítünk, hogy lásd a végeredményt előre.

Természetesen azzal számolni kell - bár mindig törekszünk a színhűségre -, hogy a fényképek színei, nyomtatásban kissé eltérnek a valóságban a monitoron látottaktól.

A reklám és ajándéktárgyaink úgynevezett szublimációs eljárással készülnek.

Ennek az a lényege, hogy egy speciális tintasugaras festékkel nyomtatjuk ki a fényképeid egy speciális transzferpapírra, majd ráhelyezzük az általad kiválasztott ajándéktárgya. Ezután egy hőprés segítségével a tinta kb. 150-160°C-on szublimálódik (gáz halmazállapotú lesz) és áttranszferálódik a reklám tárgyra.

Pontosan emiatt, csak egy kémiai anyaggal gyárilag előkezelt tárgyakat (fehér bögre, színes bögre, színváltós bögre, kulacs, kulcstartó, stb.), valamint 100% poliészterből készült textileket (bevásárlótáska, oldaltáska, egéralátét, tornazsák, párnahuzat, stb) lehet nyomtatni.

Minden ajándéktárgyunkat a lehető legnagyobb műgonddal készítünk el, mintha csak saját magunknak csinálnák, így nem lesz oda szeretteinek a meglepetés.

Tudjuk, hogy egy születésnap, névnap, esetleg anyák napja vagy Valentin nap, Karácsony, Húsvét, vagy bármilyen egyéb ünnepi és nem ünnepi alkalom, hogy el tud romolni egy rosszul elkészült ajándék miatt. Egy jó bográcsozás vagy kerti sütögetés közben a legjobb, a saját nyaralásunkon készült fényképes bögréből inni. :-)

Abszolút újdonságunk a festővászon kép, amely A1 és A2 méretben is elérhető nálunk. A vászonra készített fénykép csodálatos ajándék lehet gyakorlatilag bármely alkalomra, vagy akár alkalom nélkül is, amely nagyon szép dísze lehet a lakás vagy ház falának. 

Sokféle egyedi fényképpel ellátható ajándéktárgyat tartunk készleten (többféle színű és fajtájú bögre, kirakó, üvegpohár, kulacs, kulcstartó, hűtőmágnes, egéralátét, bevásárlótáska, fotóüveg, falióra, fém bögre, stb.) és akár már másnapra ki tudjuk szállítani.

Bátran írj nekünk e-mailt vagy hívj, ha valamilyen egyedi igényed van, vagy egy reklámtárgyat esetleg nem találsz, amit szeretnél, megpróbáljuk beszerezni és legyártani, természetesen előtte egyeztetünk Veled az áráról. KISZÁLLÍTÁS AKÁR MÁSNAPRA! KÉSZÍTTESD EL VELÜNK EGYEDI FÉNYKÉPES AJÁNDÉKTÁRGYAD!